Weekmenu's

MENU JANUARI

Dinsdag 1 januari

Donderdag 3 januari

Vrijdag 4 januari

Maandag 7 januari

Dinsdag 8 januari

Donderdag 10 januari

Vrijdag 11 januari

groentesoep

Mosterdgebraad

bloemkool in kaassaus

vleessaus

kookaardappelen

preisoep

kalfsvink

Spaanse saus

wortelstomp

peterseliesoep

gehaktballetjes

champignons

tomatensaus

puree

tomatensoep

kipfilet

appel

currysaus

rijst

Maandag 14 januari

Dinsdag 18 december

Donderdag 20 december

Vrijdag 21 december

groentesoep

casselerrib

appelmoes

wildsaus

kookaardappelen

wortelsoep

steak Suisse

tomaten

speksaus

kookaardappel

erwtensoep

hesp

broccoli

kruidensaus

kookaardappel

tomatensoep

kippenburger

spruitjes

kruidensaus

kookaardappel

Maandag 21 januari

Dinsdag 22 januari

Donderdag 24 januari

Vrijdag 25 januari

groentesoep

duivelsgebraad

hutsepot

duivelsaus

kervelsoep

boomstammetje

rode kool

braadsaus

kookaardappel

champignonsoep

spaghetti Bolognaise

tomatensoep

wintertooi

perzik of tomaat

mayonaise

natuuraardappel

Maandag 28 januari

Dinsdag 29 januari

Donderdag 30 januari

groetensoep

Ardens gebraad

groene kool

Spaanse saus

kookaardappel

Seldersoep

kipgordon bleu

appelmoes

braadsaus

kookaardappel

erwtensoep

worst

hutsepot

mosterdsaus

Wie gevoelig is aan allergenen vermeld op de ommezijde, wordt verzocht de directie te verwittigen.


Beste

Conform de Europese wetgeving van 14/12/2014 betreffende allergenen dient elke openbare instelling gebruikers te melden indien er al dan niet allergenen aanwezig zijn in de voedselbereidingen.

Binnen Sint-Jozef kunnen de maaltijden volgende producten bevatten:

-          Melk

-          Eieren

-          Gluten

-          Lupine

-          Mosterd

-          Noten

-          Pinda – arachide

-          Schaaldieren

-          Schelpdieren

-          Selderij

-          Sesam

-          Soja

-          Sulfiet

-          Vis

Gelieve de directie tijdig te verwittigen indien u als gebruiker overgevoelig bent voor deze producten.