Weekmenu's

MENU MAART

Vrijdag 1 maart

tomatensoep

kippenhaasje op oude wijze

groene kool

kruidensaus

gebakken aardappel

Maandag 4 maart

Dinsdag 5 maart

Donderdag 7 maart

Vrijdag 8 maart

Afbeeldingsresultaat voor krokusvakantie

Maandag 11 maart

Dinsdag 12 maart

Donderdag 13 maart

Vrijdag 14 maart

groentesoep

casselerrib

erwtjes en wortelen

bruine saus

kookaardappel

preisoep

kippenburger

tomatensalade

Spaanse saus

kookaardappel

peterseliesoep

hesp

macaroni

brocoli

kaassaus

tomatensoep

kalkoenstoofvlees

perzik

puree

Maandag 18 maart

Dinsdag 19 maart

Donderdag 21 maart

Vrijdag 22 maart

groentesoep

duivelsgebraad

prinsessenboontjes

braadsaus

kookaardappel

paprikasoep

worst

peren

sjalotsaus

wortelstomp

erwtensoep

gehakt balletjes

champignons

tomatensaus

puree

tomatensoep

kippenhaasje

appeltjes

currysaus

rijst

Maandag 25 maart

Dinsdag 26 maart

Donderdag 28 maart

Vrijdag 29 maart

groetensoep

varkensgebraad

bloemkool in kaassaus

vleessaus

kookaardappel

pompoensoep

kippenschnitzel

perzik

kruidensaus

kookaardappel

preisoep

spaghetti Bolognaise

tomatensoep

koninginnenhapjes

salade

mayonaise

natuuraardappel

Wie gevoelig is aan allergenen vermeld op de ommezijde, wordt verzocht de directie te verwittigen.


Beste

Conform de Europese wetgeving van 14/12/2014 betreffende allergenen dient elke openbare instelling gebruikers te melden indien er al dan niet allergenen aanwezig zijn in de voedselbereidingen.

Binnen Sint-Jozef kunnen de maaltijden volgende producten bevatten:

-          Melk

-          Eieren

-          Gluten

-          Lupine

-          Mosterd

-          Noten

-          Pinda – arachide

-          Schaaldieren

-          Schelpdieren

-          Selderij

-          Sesam

-          Soja

-          Sulfiet

-          Vis

Gelieve de directie tijdig te verwittigen indien u als gebruiker overgevoelig bent voor deze producten.